NEOBIČNA KUPNJA

Željko Joksimović si kupio 'jelenče'

11.12.2010 u 22:04

Bionic
Reading

Mnogo poznatih faca okupilo se na otvorenju švedskog dućana kućnih potrepština SIA, među kojima je bila i sinoćnja zvijezda iz Arene, Željko Joksimović

'Luka i Karla (vlasnici dućana) su moji prijatelji i tu smo cijelo jedno društvo koje smo prijateljski došli podržati otvorenje njihovog dućana. Ja sam već izabrao par stvarčica za sebe, na primjer jednu lijepu vazu i jednog 'jelenčeta - Lane moje' našalio se Željko Joksimović koji je na otvaranje ovog popularnog dućana došao još pod dojmom sinoćnjeg koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni.

'Danas nikako da dođem k sebi, malo spavam, pa jedem, pa opet spavam. Jedva sam se dovukao ovdje', priznao je Željko Joksimović. Iako iscrpljen, Željko nije krio zadovoljstvo Zagrebom i zagrebačkom publikom. 'Prezadovoljan sam koncertom, 18.000 mojih prijatelja je bilo u Areni Zagreb i izrazito sam sretan što se tako puno ljudi odazvalo. Vjerujem da ću uskoro ponovo napraviti koncert negdje u blizini.

Pjevač osebujna glasa najavio je kako nema stanke pa tako već najavljuje i neke buduće projekte. 'Već radimo na novom albumu i nemojte se iznenaditi ako neki novi materijal u skorije vrijeme ugleda svjetlo dana', samozatajno je rekao Željko koji će u Zagrebu ostati do nedjelje poslijepodne kada će se zaputiti put Beograda.

'Večeras ću još ostati s prijateljima na večeri, a možda malo i izađemo van u provod', tajnovito je rekao pjevač koji nije htio otkriti lokaciju svoga večerašnjeg druženja.