MILA HORVAT:

'Natučena sam od silnog bacanja i okretanja'

10.12.2010 u 09:40

Bionic
Reading

Premda se veseli svim nastupima u showu 'Ples sa zvijezdama', voditeljica je ipak sretna što se natjecanju približava kraj

Već nekoliko zadnjih emisija showa 'Ples sa zvijezdama' pripetavanje izgleda jednako, donosi Ekran. Naime, Mila Horvat i njezin partner Robert Schubert ponovno plešu ples i prolaze dalje uz pomoć žirija.

'Za mene je svaki ishod dobar. Treći je nastup pravo veselje, jer se toliko opustimo da onda plešemo baš iz gušta i super se zabavljamo', kaže Mila. Međutim, zadnjih nekoliko dana ipak nije sve bilo tako zabavno. Zbog akrobacija i teške koreografije, morala je na slikanje kralježnice.

'Na probi sam nekoliko puta pala, a od silnog bacanja i okretanja bila sam sva natučena. Na sreću, nema težih problema, jedino osjećam bolove na koje sam se naviknula', objašnjava 29-godišnja voditeljica. Iako se veseli svim nastupima, jedan dio nje ipak je sretan što se natjecanju približava kraj.

'Ovih je šest emisija iza nas i mjesec dana proba prije toga, tako da sam u top formi, ali i iscrpljena. Mislim da ću morati na rehabilitaciju mjesec dana.'