MAMA JANIS KAŽE:

Amy se ne namjerava vratiti kući

18.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Janis Winehouse, majka popularne Amy, tvrdi da se njezina kći ne namjerava vratiti u Camden, iako je na Karibima već skoro tri mjeseca

Britanska pjevačica Amy Winehouse još uvijek je na karipskom otoku Sveta Lucija i trenutno se oporavlja od vikenda kada je završila u bolnici nakon što je kolabirala zbog pretjerane konzumacije droge i alkohola.

Njezina majka Janis izjavila je da se Amy ne planira vratiti u London, iako je na Karibima od početka prosinca. 'Amy se ne planira planira vratiti kući', rekla je majka Janis. Sretna je što Amy ne želi natrag jer smatra da će joj izbivanje iz Camdena pomoći da se u cijelosti oporavi.

'Sada napokon normalno jede i nabacila je nekoliko kila. Jako sam sretna zbog toga. Puno vremena provodi na zraku kako bi razbistrila glavu. Puno hoda i jaše konje', rekla je Janis te dodala da njezina Amy nikada nije bila divlje dijete.

'Ona je normalna cura i nikada nije voljela velike zabave. Jedino što voli raditi jest pjevanje i komponiranje. Naravno, voli se družiti i provoditi vrijeme s prijateljima i svojom obitelji', tvrdi majka Amy Winehouse.