NOVA OFENZIVA U RATU PARKEROVIH

Eva Longoria varala muža s Lanceom Armstrongom?

13.12.2010 u 13:28

Bionic
Reading

Priča je je krenula još prošlog tjedna iz National Enquirera, ali iz nekog razloga mediji su je zanemarivali – sve do sada

Po izvorima iz spomenutog tabloida, Tony Parker žali se uokolo kako nije bio jedini preljubnik u braku s lijepom Evom. Varala ga je, kaže, s Lanceom Armstrongom, Justinom Tmberlakeom, Lonardom Li Caprijem, Kieferom Sutherlandom…

Ogorčeni Tony sad riga vatru po bivšoj tolikom žestinom da su čak i mediji najželjniji senzacija na oprezu, pa analiziraju. Eva Longoria i njezin kućni prijatelj, mladi glumac Mario Lopez? Moguće je. Armstrong i Timberlake možda, ali Sutherland i Di Caprio? U to malo tko vjeruje.

Lance Armstrong

Razmetni bivši muž najsekspilnije 'Kućanice' u sve prljavijem ratu najljući je na biciklističkog asa, Lancea Armstronga. Je li u pitanju samo muška ljubomora zbog zavidnijeg niza poznatih dama s kojima je ljubovao, već je gotovo izvjesno da će pokazati nastavak sage.

Idilična slika braka poznatog para rasprsnula se kao balon od sapunice kada je Eva Longoria (35) u mobitelu svog sedam godina mlađeg supruga pronašla poruke seksualno eksplicitna sadržaja, koje je slao Erin Barry, ženi bivšeg suigrača iz San Antonio Spursa, Brenta Barryja.

Tonyjev blizak prijatelj tvrdi da ovaj nikada nije spavao s Erin. No, suočen s dokazima, Tony je priznao Evi da je bio opsjednut dotičnom. I ne samo to: rekao joj je da je imao vezu s drugom ženom netom nakon što su stupili u brak.

Ali, Tony Parker sad okreće ploču i priča da je i Eva varala njega.

'Oboje pokušavaju riješiti svoje probleme podalje od očiju javnosti, navode kako se još vole i cijene, ali iza kulisa mržnja je sve jača, padaju sve jače optužbe, prokazivanja i nametanja krivnje', kaže izvor. Po National Enquireru, Toniju popuštaju kočnice pod pritiskom krivnje zbog veza sa sedam žena dok je bio u braku, koliko je dosad pobrojano, kao i zbog ljubomore na platonsku relaciju Eve Longorije s Marijem Lopezom.

Iako su potpisali predbračni ugovor, Eva od Tonija traži dodatnu apanažu. Iako zarađuje zavidnih 400 tisuća dolara po epizodi 'Kućanica' i usto ima različite višemilijunske ugovore, Tony je još uvijek znatno bogatiji. Tako je nedavno potpisao četverogodišnji ugovor na 50 milijuna dolara sa svojim Spursima. Glasnogovornik Tonyja Parkera opovrgnuo je da je ovaj optužio Evu za preljub, ali njegovi prijatelji tračaju Evu, tvrdeći da nikako nije bila svetica u braku i čude se kako su uopće njih dvoje pored svega izdržali zajedno punih šest godina.