SEKSI PLAVUŠA

Sonja Kovač pokazala duboki dekolte

09.12.2010 u 09:12

Bionic
Reading

Manekenka i glumica, unatoč samonametnutoj izolaciji, nije mogla odoljeti svečanom otvaranju Plaza bara: za tu se prigodu posebno dotjerala

U još neotvorenom poslovno trgovačkom Kvaternik Plaza centru otvoren je Plaza bar, koji već obećava da postane jedno od trendy zagrebačkih okupljališta. Na svečano otvaranje pohrlila je gomilacelebrityja, među kojima su bili Petra Maroja, Aleksandra Grdić, Jelena Orešković, Jelena Glišić, Neven Ciganović, Davor Šuker, Maja Cvjetković Ante Nobilo, Antea Kodžoman te Nikolina Pišek, koja je bila voditeljica večeri.

Manekenka i glumica Sonja Kovač, plijenila je pažnju u izazovnoj uskoj haljini otvorenih ramena i duboka dekoltea. Budući da smo je navikli viđati na zagrebačkim zabavama i eventima, njezin izostanak s brojnih promocija nije prošao neprimijećeno. Naime, Sonja se prihvatila dovršavanja ispita na fakultetu, ali ipak nije mogla odoljeti da ne posjeti novo mjesto, koje joj, kaže, nije loše, te vidi potencijal za česte posjećivanje s prijateljima.