Estrada SANJA DOLEŽAL:

'Bila sam opsjednuta plesom'

Kako joj je ples donio smanjenje kilograma i hrpu smijeha, pjevačica i voditeljica je priznala da je ju je ples totalno očarao

Pjevačica Novih fosila završila je svoj nastup u 'Plesu sa zvijezdama' i sve oduševila svojim senzualnim držanjem. Sarmu koju je obećala žiriju u zadnjoj emisiji nije ponijela, ali ne žali što je ispala, slavi i njezina obitelj. Jedno vrijeme joj je samo ples bio opsesija.

'Sanjala sam ples, budila sam se prije budilice i odmah bih ponavljala korake jer sam mislila da sam sve zaboravila. Bila sam totalno opsjednuta plesom. Baš sam pričala s kolegom Zijadom, i njemu se to događalo', rekla je Sanja časopisu Stars.

'Trudila sam se, dala sam svoj maksimum. Uvijek sam takva, a moram naglasiti da sam imala i izvanrednog učitelja.' U zadnjoj emisiji nije pokazala rit, što joj je prijateljica stalno isticala.
'Mislim da žiriju nije nedostajala moja guza, nego da od resica na kostimu nije vidio korake.'

U svom učitelju našla je novog prijatelja, a uskoro će poslije nastupa ići na ples sa svojim suprugom Nenadom. S još dva bračna para jednom tjedno ćemo plesati uz Hrvoja, a glavno joj je da bude zabavno. Sanja je ovaj tjedan u Sarajevu gdje će pokušati odoljeti specijalitetima jer sada održava liniju, pa će možda pojesti samo jednu baklavu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više