NIŠTA OD VELIKE SVAĐE

Trifunović i Bekvalac izgladili nesporazum

08.12.2010 u 08:30

Bionic
Reading

Srpska pop pjevačica Nataša Bekvalac i glumac Sergej Trifunović posvađali na snimanju muzičke nove MTV-jeve emisije 'Hitorama' u kojoj se čulo kako je pjevačica opsovala glumcu zbog šaljive najave, no čini se da su njih dvoje već istog dana izgladili nesporazum

Nagađa se zašto je pjevačica tako burno reagirala na naizgled bezazlenu šalu, a dok jedni smatraju da je u pitanju samo vješto režiran trik koji bi trebao reklamirati novu emisiju na MTV-ju, ali i Natašin novogodišnji nastup u Sava centru, drugi smatraju da je Sergejeva možda šala bila malo preosobna. No, ljudi s MTV-ja rekli su za srpski Blic da je riječ o anegdoti sa snimanja, a ne o velikoj svađi.

'Nakon reakcije Nataše Bekvalac na najavu Sergeja Trifunovića, koja je za nas tek jedna od mnogobrojnih anegdota sa snimanja, novogodišnja 'Hitorama' uspješno je snimljena. Nije loše da se ovakva i slična 'kreativna razmimoilaženja' događaju u procesu nastanka emisije u kojoj se glazba izvodi uživo jer je to samo znak da je svima važno da ono što će izaći pred gledatelje bude najbolje moguće kvalitete', izjavili su s MTV-ja.

Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović snimanje su priveli kraju kao pravi profesionalci, iako sporna snimka to ne pokazuje.