VLATKA POKOS ŽELI BEBU

Spremna sam na umjetnu oplodnju

07.12.2010 u 08:17

Bionic
Reading

Vlatki Pokos majčinstvo je velika, dosad neostvarena želja, pa sve češće razmišlja i o umjetnoj oplodnji

Vlatka Pokos voljela bi biti majka, svjesna je svojih godina te sve češće razmišlja i o raznim alternativnim metodama kojima bi ostvarila svoju veliku želju. Iako bi najradije da se sve dogodi prirodnim putem, priznaje da joj ni umjetna oplodnja nije nezamisliva.

'Apsolutno sam spremna na bilo što da bih jednoga dana imala dijete, ali nemam još nikakve konkretne planove. Ipak se nadam da ću to normalnim putem obaviti, to bi bilo puno bolje. Ali da mi nije ni takva opcija strana, nije, iako mi banka sperme ipak zvuči malo preamerički', rekla je Vlatka za Indeks i dodala: 'Nikad se ne zna, ako više ne bi postojala ni jedna opcija, s obzirom na to da godine idu, onda bih bila spremna i na to.'

Ni posvajanje joj nije strano. Vlatka posvajanje smatra plemenitim činom i divi se svakome tko to napravi. Kao primjer navela je svoju prijateljicu Leonardu Boban, no dodala je i kako misli da je lakše posvajati kada si materijalno osiguran i u paru. Uvjerena je i kako joj ne bi bio problem odgajati dijete sama i sigurna je u to da bi mogla biti samohrana majka. 'Sigurno se ne bih bojala biti samohrana majka, ako mogu sebi priuštiti i više nego pristojan život, mogla bih i djetetu', zaključila je Vlatka.

Vlatka ipak vjeruje da će se njezina želja ispuniti jednoga dana te da će pronaći potencijalnog tatu, iako joj to nije nimalo lako. 'Nada umire posljednja. Valjda postoji neki zgodan momak za mene na ovom svijetu, nadam se. Ali kad imate 40 godina, problem je u tome što muškarci odmah znaju što vi želite od njih i toga se užasno boje i od toga bježe', zaključila je.