ALEXANDER SKARSGARD

Zvijezda serije 'Male laži' dobio prvo dijete, a planirao ih je barem osmero

16.11.2022 u 21:58

Bionic
Reading

Prije sedam mjeseci partnerica zvijezde 'Malih laži' Tuva Novotny pokazala je trudnički trbuščić, a čini se kako je zgodni švedski 46-godišnji glumac Alexander Skarsgard napokon postao otac. Naime, plan mu je sustići svog oca, koji ima osmero djece

Švedski glumački par primijećen je ovih dana u New Yorku u dosad neviđenom izdanju. Odlazeći s večere Tuva je gurala dječja kolica, a Alexander je hodajući pored nje u rukama nosio bebu umotanu dekom.

Par prinovu još nije potvrdio, a niti udovoljio molbi časopisa PageSix da komentira fotografije.

Ove godine su se pojavile glasine da Skarsgard hoda s glumicom, redateljicom i producenticom Tuvom Novotny, koja iz prethodne veze s Nicolaijem Bjerrumom Lersbryggenom ima 15-godišnju kćer Ellu.

Zgodni švedski glumac je prethodnih godina dospijevao na naslovnice zahvaljujući romansama s Alexom Chung, Kate Bosworth i Evan Rachel Wood, a o svojim ambicioznim planovima za očinstvo govorio je još prije devet godina.

'Želim pobijediti svoga tatu. Ima ih osmero, pa pretpostavljam da je bolje da krenem', rekao je 2013. glumac voditeljici Chelsei Handler.

  • +3
Alexander Skarsgard i Tuva Novotny Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Moj tata ima 65 godina i dobio je dijete prije četiri godine. Imao je djecu 70-ih, 80-ih, 90-ih, 2000-ih i 2010-ih. Šest s mamom (My Skarsgård) i dvoje s njegovom novom suprugom Megan Everett', pojasnio je Skarsgard.

Alexander, čija su braća Bill i Gustaf Skarsgard također glumci, pohvalio je svoju veliku obitelj, kazavši kako je bilo zabavno odrastati u ludnici.

Ipak, tada nije krenuo tim putem, a 2018. je o svom odbijanju da se oženi i skrasi progovorio za  London Times.

'Ne mislim reći 'Oh, stvarno si dobra, stvorimo obitelj. Ja sam romantičniji od toga. Imam prijatelje koji su to napravili, ali nisu sretni i prošli su kroz užase razvoda', rekao je prije četiri godine Skarsgard i dodao da u ovom trenutku stvarno uživa u svom životu bez žene i djece.