NAYA RIVERA

Zvijezda serije 'Glee' vodi se kao nestala nakon što je nasred jezera, u iznajmljenom čamcu, pronađen njezin četverogodišnji sin

09.07.2020 u 11:19

Bionic
Reading

Glumica Naya Rivera vodi se kao nestala, uz pretpostavke da se utopila, nakon što je njezin četverogodišnji sin je pronađen sam u čamcu nasred jednog jezera u Kaliforniji. Rivera je sa sinom Joseyjem iznajmila čamac, a tri sata kasnije slučajni je prolaznik prijavio sve policiji nakon što je vidio brod kako pluta dok u njemu spava dječak

Nakon dolaska policije, na brodu je pronađen njezin pojas za spavanje na brodu, a pretpostavlja se da je glumica Naya Rivera otišla plivati u jezeru, zbog čega se nagađa kako se utopila. Četverogodišnji Josey rekao je policiji kako je njegova majka skočila u vodu i nije se vratila.

Automobil 33-godišnja glumice, koja je glumila u čak 133 epizode serije 'Glee', i to od 2009. do 2015. gdje je imala ulogu školske navijačice, pronađen je na parkiralištu, a iako je odmah pokrenuta potraga, sve je zaustavljeno zbog mraka s naznakom da će od jutra krenuti u pretragu jezera.

Putem svojih Instagram profila oglasile su se i njezine kolege iz serije, poput Heather Morris, ali i Demi Lovato, sve s istom namjerom - da pozovu sve da se pomole da se Nayu Riveru pronađe živu.

Naya Rivera Izvor: Profimedia / Autor: LRR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia