USPONI I PADOVI

Zvijezda 'Igre prijestolja' otkrila zašto nikad ne pretražuje svoje ime na internetu

02.02.2020 u 18:54

Bionic
Reading

Britanska 33-godišnja glumica Emilia Clarke objasnila je zašto se nikad ne pretražuje na Googleu i zašto je to njen 'recept za uspjeh'

Glumica Emilia Clarke poznata po svojoj ulozi 'Majke zmajeva' u 'Igri prijestolja' u intervjuu za časopis Body and Soul objasnila je kako se nosi s lošim stranama slave.

'Ne pretražujem svoje ime na internetu. I to je za mene recept uspjeha kako se nositi sa slavom i bilo kakvim neuspjesima. Vrlo, vrlo rano sam naučila, nakon svoje prve godine u 'Igri prijestolja' kad sam imala krvarenje u mozgu da ne čitam ništa. Ako ne vežete osjećaj uspjeha za tuđa mišljenja, onda nećete to činiti ni kad su u pitanju neuspjesi', rekla je Emilia Clarke.

Slavna glumica već je prije otvoreno pričala o napadajima panike koje je imala.

'Hodala sam u zračnoj luci kad sam doživjela napadaj panike od potpune iscrpljenosti. Bila sam sama, s mamom na telefonu. Objašnjavala sam joj da ne mogu disati i da mi nije jasno što se događa. Istovremeno mi je prišao neki momak i molio me za selfie, a ja sam mu pokušala objasniti da ne mogu disati pa sam mu se još i zbog toga ispričavala', rekla je Emilia Clarke.

Bez obzira na glumičine suze i teško disanje, obožavatelj je nastavio inzistirati na zajedničkoj fotografiji. Glumica od onda, kad je netko zatraži za selfie, umjesto toga ponudi da im se potpiše na nešto.

'Kad to učinite, prisiljavate tu osobu da razgovara s vama, umjesto kad vam samo priđu i kažu da žele fotografiju nakon čega odmah odu', kaže Emilia Clarke.

  • +9
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: AGEN / BACKGRID / BACKGRID UK