SAV SE ZARUMENIO

Zvijezda erotske drame finalist je za nagradu publike

07.10.2018 u 20:42

Bionic
Reading

Irski 36-godišnji glumac Jamie Dornan nije ni znao da je finalist za nagradu publike (E! People's Choice), pa se zacrvenio kad mu je to rečeno pred kamerom

Christian Grey iz serije knjiga '50 nijansi' daleko je od Jamiea Dornana koji je finalist za ovogodišnju nagradu publike. Za razliku od lika iz knjiga, irski glumac koji je sudjelovao u ekranizaciji tri filma na temelju knjiga '50 nijansi' poprilično se zbunio kad je slučajno pred kamerama saznao da je finalist.

  • +13
Jamie Dornan na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Auto

E! News ulovio je Dornana na premijeri filma 'My Dinner with Hervé' i tamo ga je obavijestio da je zbog svoje uloge Christiana Greyja postao finalist. Iako je bio gol pred kamerom u tri filma, Jamie Dornan sramežljivo je prihvatio tu informaciju.

'Ne. Za što? Nevjerojatno! To su mi novosti. Nisam znao', odgovorio je kad ga je novinar pitao je li znao da je finalist za nagradu publike u kategoriji zvijezda dramskog filma.

No, nakon što je napokon shvatio da bi mogao dobiti nagradu, Jamie Dornan predložio je da ne glasaju za njega već za Petera Dinklagea, te je zatim pitao je li on nominiran. Na žalost, Peter Dinklage nije jedan od finalista.

  • +6
Jamie Dornan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Film 'Pedeset nijansi – Oslobođeni' mogao bi ove godine dobiti dvije nagrade. Osim za najbolji dramski film, mogao bi dobiti nagradu i kao najbolji film 2018.

'Da, lijepo je biti nominiran. Da, uzbuđen sam. Da, da, to je stvarno kul', rekao je Jamie Dornan.

Glasanje će trajati do 19. listopada.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube
  • +7
Jamie Dornan, Amelia Warner , Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia