EVA LARUE

Zvijezda 'CSI Miamija' vratila se u Hrvatsku i poručila: 'Ovo mi je jedna od najljepših zemalja'

11.09.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Glumica Eva LaRue stigla je na odmor u našu divnu zemlju. Poznatoj holivudskoj ljepotici ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Ovdje je odmarala i prošlo ljeto, a koliko ju je oduševila naša obala, ljudi i hrana opisala je milijunima na Instagramu

Zvijezda serije 'CSI Miami' sredinu rujna rezervirala je za dugo željeni odmor u Europi. Iz SAD-a je potegnula čak do Hrvatske, koju sada naziva jednom od najljepših zemalja na svijetu.

'Vratila sam se u lijepu Hrvatsku!', rekla je s velikim osmijehom na licu u videu koji je osvanuo na njezinim društvenim mrežama, a koji je snimila u centru Splita.

Objasnila je kako se prije puta testirala na Covid-19, dobila negativne rezultate te odletjela u zemlju s mnogo manje zaraženih nego gdje živi, te dodala: 'Ovo mi je jedna od najljepših zemalja'

Iz Splita je 53-godišnjakinja katamaranom otišla na otok Hvar gdje je odmah posjetila famoznu tvrđavu Fortica s koje se pruža nevjerojatan pogled na Paklinske otoke.

Večer je provela u elitnom restoranu Gariful koji očito obožavaju i ostale svjetske zvijezde koje se usidre na ovom otoku. Nakon Hvara Eva se navodno namjeravan uputiti u Dubrovnik.

Prvi put slavna glumica kod nas je bila 2017. Tad su joj odredišta bili Hvar, Šolta, Split, Zadar, Korčula i Dubrovnik, a godinu dana poslije istraživala je Istru. Hrvatsku je posjetila i prošle godine, a prema svemu sudeći ovo nije njezin zadnji posjet našoj obali.