Tvornica kulture

Zoster predstavlja novi album na najvećem solo koncertu u Zagrebu

06.10.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Tvornica kulture, Zagreb // petak, 16. veljače 2024.

Kultni mostarski bend Zoster dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture predstaviti novi album ‘Najgori' i to u petak 16. veljače 2024.

Velika promocija aktualnog albuma bit će ujedno i najveći samostalni koncert Zostera u Zagrebu, nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali zagrebačke klubove poput Saxa. Regionalnu popularnost grade svakim novim koncertom, a nastup u Tvornici bit će prilika čuti hvaljeni novi album, kao i presjek singlova iz dva desetljeća duge karijere.

Izvor: Društvene mreže

Dugoočekivani peti studijski album ‘Najgori” bend je predstavio s čak pet singlova, ‘Kuda idu svi ti ljudi’, ‘Treba mi keš’, ‘Čovjek želi da je ptica’, ‘Čovjek zvani činjenica’ i ‘Mozak na pašnjak’, a album je sklompletiran s ukupno deset pjesama. Uz Marija Knezovića koji predvodi bend, na novom albumu su uz stare članove Atillu Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi), te Lidija Kordić (prateći vokal).

Zoster - ‘Čovjek zvani činjenica’ Izvor: Društvene mreže

Bend je nastao 2000. godine u Mostaru, a Zoster od samih početaka progovara o aktualnim problemima i stanju društva. Smatraju da je reggae glazba idealna za prenošenje poruka tolarancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi, a ponekad i edukacije, u regiji u kojoj je, kažu, agresivnosti, čak i u glazbi, previše. S četiri albuma iza sebe, Zoster su regionalni miljenici, a u zagrebačku Tvornicu kulture dolaze na krilima sjajnog novog albuma ‘Najgori” objavljenog za Croatia Records.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 9. listopada, od 10:00 sati po early bird cijeni od 14 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. prosinca, a dan nakon cijena se povećava na 16 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 19 eura.

Ulaznice se mogu pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i na Eventim.hr i Entrio.hr.