puni baterije

Zoran Šprajc pohvalio se novom vještinom koju je bez puno muke i na brzinu savladao

28.07.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Sredinom srpnja emitirala se posljednja emisija 'Stanja nacije' prije ljetne pauze, a voditelj i urednik informativne emisije RTL Direkt, javio se sa odmora i pokazao kako se opušta

Posljednjih nekoliko godina mnogima omiljeni voditelj suočio se s nekoliko zdravstvenih problema pa mu je svaki trenutak za odmor i više nego dragocjen. Početkom svibnja bio je na Jadranu, sredinom lipnja u Istri, u međuvremenu je 'pohodio' Žumberak, a sad se javlja sa Zrmanje.

Do sad smo ga, kad nije pred kamerama, mogli vidjeti u raznim 'ulogama' - kako pjeva u 'Masked Singeru', kumuje krštenju mladog vina, odlično pliva, skija, usisava stan, igra šah, sadi drveća, a sad je pokazao i kako kajakira.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Kad doživiš ovakvo osvježenje i ovakav odmor, bude ti žao ljudi koji moraju ići na more', poručio je Zoran Šprajc pored videa na kojem se može vidjeti kako se provodi na turističkoj atrakciji. Oduševljeni komentari nisu izostali. 'Bravo Zoki, tko nije ovo probao taj ne zna što je propustio', 'More je lijepo ali rijeke su posebno čarobne', 'Ne bih se usudila sjesti s vama jer se jako bojim vode jer sam se dva puta utapala u mojoj Ljepotici Uni', 'Zoran,vi znate što je odlično', pišu mu fanovi.

'Društvene su mreže omogućile da novinar može biti baš svaka budala koja ima profil na Facebooku, jer budale najlakše skupljaju sljedbenike i onda svi zajedno formiraju javno mišljenje. Dakle, društvene su mreže postale novo bojište između razuma i gluposti pa sam tako i ja osvanuo na tom bojištu', izjavio je svojedobno za Story.