iskrena poruka

Zoran Šprajc komentirao kolegi: 'Sanjam da i ja skupim hrabrosti za odlazak iz novinarstva'

06.09.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana zaredali su se transferi poznatih televizijskih lica s jedne televizije na drugu, a novinarska uzdanica RTL-a i N1 televizije Hari Kočić, odlučio je okrenuti novu stranicu života i toj struci reći zbogom. Na Facebooku se obratio svojim pratiteljima te izazvao različite reakcije

Splitski novinar i urednik u svom je statusu objasnio zašto se nakon deset godina oprašta s novinarstvom i otkrio da se baca u nove vode. 'Nakon deset godina, napustio sam novinarstvo! Kažem napustio, jer stvarno sam teška srca otišao. Od kolega koji se bore, potplaćeni i podcijenjeni, za opće dobro, kao i plemenite profesije, koju rijetki uspiju, zasluženo, zvati svojom. Ipak, nakon bezbrojnih dana pred kamerom, zasićen i željan obitelji, okrećem se jedinom što me ikada strašilo više od odgovornosti novinara, poduzetništvu', napisao je Hari Kočić.

Na tu su informaciju reagirale njegove brojne kolege znane i neznane široj javnosti te mu poručili da će ndostajati na novinarskoj sceni. Među ostalim se javio i omiljeni televizijski voditelj i urednik, Zoran Šprajc.

'Sanjam da i ja jednom skupim hrabrosti za to, sretno i puno uspjeha želim!' poručio je Hariju Kočiću legendarni urednik i voditelj sa svog privatnog profila.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX