SVADBENA ZVONA

Zoë Kravitz i Channing Tatum zaručili se nakon dvije godine veze

01.11.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Glumci Zoë Kravitz i Channing Tatum u vezi su od ljeta 2021, a da par misli ozbiljno dokaz su i zaruke!

Tijekom proteklog vikenda par je fotografiran kako napušta zabavu za Noć vještica, a Zoë Kravitz, koja je bila odjevena kao Rosemary Woodhouse iz horor filma 'Rosemaryna beba' iz 1968., nosila je novi zaručnički prsten.

Glumica je ranije progovorila o vezi s Tatumom u intervjuu za GQ-ovo izdanje Muškarci godine za 2022., pohvalivši ga da je 'jednostavno prekrasan čovjek'.

Glumica je ranije progovorila o vezi s Tatumom u intervjuu za GQ-ovo izdanje Muškarci godine za 2022., pohvalivši ga da je 'jednostavno prekrasan čovjek'.

'Nasmijava me i oboje stvarno volimo umjetnost i razgovor o umjetnosti i istraživanje zašto radimo to što radimo. Volimo gledati film i rastavljati ga, razgovarati o njemu i izazivati ​​jedno drugoga', rekla je tada 34-godišnja glumica.

Par se upoznao tijekom procesa odabira glumaca za njezin redateljski prvijenac 'Pussy Island', a Tatum je kaže ona, odmah postao njezin zaštitnik na setu.

  • +8
Zoë Kravitz i Channing Tatum Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Bilo da mi je kuhao čaj ili mi točio piće ili je išao nekoga bičem dovesti u formu ili što već - on je stvarno bio moj zaštitnik i bilo je stvarno divno i slatko. Mislim da ako možete tako nešto napraviti zajedno, to je dobar test. I izašli smo još jači iz svega', kaže Kravitz.

Iako nije govorio o njihovoj romantičnoj vezi, Tatum je za Variety rekao: 'Ona je perfekcionistica na najbolji mogući način.'

Tatum iza sebe ima brak s glumicom Jennom Dewan u kojem je dobio kćer Everly (10), razveli su se 2019. nakon gotovo devet godina. Zoë također iza sebe ima brak, s glumcem Karlom Glusmanom vjenčala se 2019. i razvela dvije godine kasnije.

Glumica je inače jedino dijete rock ikone Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet.