svi su je primijetili

Život Martine Hingis danas: Nekad je žarila i palila svjetskim tenisom, a evo kako danas izgleda

09.07.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Finale ženskog turnira na Wimbledonu privuklo je veliki broj poznatih lica na tribine koji su s velikim iščekivanjem promatrali meč između Elene Rybakine koja je na kraju pobijedila je Tunižanku, Ons Jabeur. Na tribinama mnoštvo pogleda je bilo upereno u Kate Middleton koja je vrlo srdačno pozdravila bivšu tenisačku zvijezdu Martinu Hingis

Odjevena u sunčano žutu haljinu brenda Roksanda Kate Middelton je doslovce blistala, a čim je stigla djelovala je posebno uzbuđena što vidi bivšu tenisku legendu Martinu Hingis, koja je sjedila uz vojvotkinju u kraljevskoj loži. Vojvotkinja i tenisačica srdačno su se pozdravile, no nije poznate jesu li se tek upoznale ili su prijateljice već dulje vrijeme.

Uz Martinu, tribine povodom finala ženskog turnira na Wimbledonu privukle su veliki broj poznatih lica. Tako su u kraljevskoj loži viđeni i Toma Cruisea te Ellie Gouldingkoji su uzbudljivo promatrali meč.

  • +18
Kate Middleton i Martina Hingis na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Umirovljena je švicarska tenisačica na tribinama je blistala u haljini cvjetnog uzorka, a preko nje je nosila bijeli, čipkom i zlatnim gumbima ukrašen sakoić. S kosom oblikovanom u valove Martna Hingis izgledala je vrlo lijepo i elegantno, a čini se kako u životu nakon teniske karijere doista uživa.

Inače, 41-godišnja Martina bivši je svjetski teniski broj jedan. je dobila po jednoj od najvećih tenisačica u povijesti, Martini Navratilovoj. Poznata je pod nadimkom 'Švicarska Miss'.

Među značajnijim rezultatima su joj 5 osvojenih Grand Slam turnira u singlu, 9 u paru i 1 u mješovitom paru. Iz tenisa se povukla krajem 2017. godine, a od tada se u većoj mjeri posvetila obiteljskom životu.

U ljeto 2018. udala se za Harryja Leemanna, sportskog liječnika. Vjenčanje se održalo u Švicarskoj, a par je dobio dijete, djevojčicu Liu, koja se rodila u veljači 2019. godine. Martina i Harry prije vjenčanja su bili zajedno više od dvije godine, a upoznali su se kada je ona igrala Fed Cup, a Leemann je bio liječnik tima. Martina Hingis je sada trenerica švicarske Fed Cup momčadi i pomaže kapetanu.