CHRISTINA APPLEGATE

Život joj ne prestaje zadavati najteže udarce: Nakon što je pobjedila rak dojke, holivudska glumica otkrila da boluje od multiple skleroze

10.08.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Nakon Selme Blair, koja se već godinama bori sa multiplom sklerozom, sada se još jedna holivudska glumica suočila s istom dijagnozom. Zvijezda serije 'Bračne vode' Christina Applegate otkrila je da joj je dijagnosticirana ta bolest i to nakon što je uspjela pobjediti karcinom

'Pozdrav prijatelji. Prije nekoliko mjeseci dijagnosticirana mi je MS. Bilo je ovo čudno putovanje, no imala sam potporu ljude koje znam, a koji boluju od istog. Bio je ovo težak put, no, kako svi znamo, život ide dalje, osim ako neki idiot opet sve ne blokira', napisala je na svom Twitter profilu holivudska glumica Christina Applegate i sa svojim obožavateljima podijelila da je za nju počela nova životna borba.

Nakon toga je stavila još jednu objavu u kojoj je sve zamolila da poštuju njezinu privatnost i dopuste joj da izbori još jednu pobjedu. Kako se mnogi sjećaju, glumica koju smo rado gledali kao kćer Ala Bundyja i Peggy u 'Bračnim vodama', već je strahovala za svoj život kada joj je dijagnosticiran karcinom dojke.

Bilo je to 2008. godine, nakon čega se podvrgnula bilateralnoj mastektomiji, a zbog svega onoga što je i sama prošla, odlučila se osnovati fondaciju kojom bi se žene ohrabrilo, ali i financijski pomoglo da redovito odlaze na preglede, kako bi se bolest detektirala u najranijoj fazi.

Dobitnica Emmyja tu je bitku dobila, no sada kreće u novu i to sa varljivom multiplom sklerozom. Njezina holivudska kolegica Selma Blair s istom se bolesti bori već godinama, a o svemu rado priča u javnosti kako ta bolest ne bi ljudima bila nepoznanica.

  • +5
Christina Applegate Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK