godine mu ništa ne mogu

Živi rock'n'roll: Legendarnog gitarista Rolling Stonesa ne napušta mladenački duh

27.09.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Kada je prošle godine Ronnieju Woodu dijagnosticiran rak pluća, rijetki su vjerovali da će se oporaviti. No žilavi 70-godišnji roker je na nogama. Nakon što se podvrgnuo operaciji, kojom mu je odstranjen komadić pluća, legendarni gitarist je na turneji na kojoj ga prate kćeri blizanke Alice Rose i Gracie Jane te supruga Sally Wood

Legendarni gitarist Rolling Stonesa u srpnju je proslavio 70. rođendan i jedan je od onih primjera koji pokazuju da su godine samo broj. S obitelji je boravio u Barceloni, u kojoj je s ostatkom benda održao koncert. U stopu su ih pratili paparazzi, no osmijehom od uha do uha dobro raspoloženi britanski glazbenik, kojeg mladenački duh ne napušta, pozirao je s jednom od kćeri u naručju okupljenim fotografima. Drugu je čuvala njegova 39-godišnja supruga.

Wood ima šestero djece i devetero unučadi, a iza njega su dva braka. S Krissy Findlay bio je braku od 1971. do 1978., a s Jo Wood od 1985. do 2011. godine. S 31 godinu mlađom Sally Wood, vlasnicom kompanije za kazališnu produkciju, u braku je od 2012. godine.

  • +2
Ronnie Wood Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia