ANTONELA ROCCUZZO

Zbog ugovora s PSG-om kreću sve ispočetka: Supruga Lionela Messija pred novim je životnim izazovom

13.08.2021 u 06:51

Bionic
Reading

Messijev odlazak u Pariz promijenio je život cijele njegove obitelji, posebice supruge s kojom je u vezi od djetinjstva, no njegova godišnja plaća od 35 milijuna eura mogla bi im itekako olakšati stvari. Antonela mu je odavno dala do znanja da je uz njega u svakoj njegovoj odluci, stoga je bez pogovora spakirala kofere i preselila u francusku prijestolnicu

'Predivna se pozornica zatvara, ali otvara se novo poglavlje puno mogućnosti. Sve promjene su na početku teške, ali zajedno ćemo nastaviti pisati svoju povijest. Volimo te Leo.' Riječi su to koje je uz fotografiju na kojoj pozira s Lionelom Messijem i njihovo troje djece na Instagramu napisala njegova supruga Antonela Roccuzzo i time pokazala kolika mu je podrška u svim životnim odlukama.

Ugovor koji je Leo Messi potpisao s Paris Saint-Germainom, nakon što je napustio Barcelonu, promijenio je njegov život, ali i onaj njegove atraktivne 33-godišnje supruge, kao i sinova Thiaga (8), Matea (5) i Cire (3), koji su ponosno stajali uz slavnog nogometaša dok je stavljao svoj potpis na dvogodišnji ugovor.

A osim nove momčadi, supružnike Messi, koji su u vezi od djetinjstva, čekaju i još neke važne odluke koje moraju donijeti, a među prvima je to sigurno pronalazak savršenog doma u glavnom gradu Francuske, kao i idealne škole i vrtića za njihove sinove. Naravno, za razliku od većine smrtnika, za njih novac u tim slučajevima nije bitan, posebice ne nakon što je Messi od PSG-a dobio godišnju plaću od nevjerojatnih 35 milijuna eura.

Kao žena jedne od najvećih nogometnih zvijezda, Antonela će se vrlo vjerojatno lako uklopiti u novu sredinu i među ostale djevojke i supruge nogometaša, a dobrodošlicu bi joj mogla poželjeti i Španjolka Pilar Rubio, supruga Sergija Ramosa i majka četvorice njegovih sinova.

Upravo bi joj ona mogla pomoći i savjetima da pronađe idealnu školu za dvojicu starijih sinova prije negoli započne nova školska godina. Jedini problem biti će u tome što se u Parizu ne nudi nikakva internacionalna škola koja svoje učenike podučava na španjolskom jeziku, zbog čega će se svi morati prilagoditi.

Među favoritima će se zasigurno naći najskuplja privatna škola u Francuskoj, Ermitage International School of France, gdje godina košta do 40,990 eura, no u tome za svoje polaznike nudi najbolje, kao i razne izvanškolske aktivnosti, među kojima su mačevanje, veslanje i tenis. Tu školu pohlađa 1400 učenika u dobi od 3 do 18 godina, zbog čega bi obojica njihovih starijih sinova, Thiago i Mateo, mogli zajedno ići u nju.

Ništa lošije obrazovanje ne nudi ni popularna škola École Jeannine Manuel, koja također prima djecu u dobi od tri godine, no problem je što se, ovisno o dobi, školovanje odvija na tri različite lokacije u gradu.

Baš kako i priliči nekom milijuneru, i Messi je vlasnik nekoliko nekretnina diljem svijeta, a šesterobni stan ima i u pariškom 16. arondismanu. Velika je vjerojatnost da će poželjeti pronaći veći i raskošniji dom, pa dok ne pronađu savršenu nekretninu koja će im iduće dvije godine biti dom, Messijevi bi mogli odsjesti u nekom od najluksuznijih pariških hotela. Među najpopularnijim je zasigurno Hotel de Crillon, s pogledom na Trg sloge, gdje noćenje u jednom od tri apartmana košta 7000 eura.

  • +6
Antonela Roccuzzo i Lionel Messi Izvor: Profimedia / Autor: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Možda svoj smještaj potraže u hotelu Lutetia, koji je 2019. u potpunosti preuređen, a renovacija je koštala čak 200 milijuna eura, ili u nekim od vrlo traženih Mandarin Oriental, La Reserve Hotel & Spa, Bristol ili Four Season George V.

Neće im nedostajati ni najfinijih jela, budući da je Pariz, odmah nakon Tokija, grad s najviše restorana koji posjeduju Michelinove zvjezdice, kao ni dobrog shoppinga.