KATIA AVEIRO

Zbog komplikacija izazvanih koronavirusom, hospitalizirana sestra Cristiana Ronalda

28.07.2021 u 13:02

Bionic
Reading

Nakon što se zarazila koronavirusom, te joj se stanje zakompliciralo, starija sestra Cristiana Ronalda, 43-godišnja Katia Aveiro na svom se Instagram profilu javila iz bolnice, otkrivši da se bori s upalom pluća te je pozvala sve na oprez

Da bolest rijetko koga zaobiđe pokazalo se i u slučaju starije sestre slavnog Cristiana Ronalda. 43-godišnja Katia Aveiro hospitalizirana je u bolnici Dr Nelio Mendonca, koja se nalazi na njihovoj rodnoj Madeiri, i u kojoj je prošle godine ležala njihova majka nakon hitne operacije kada je doživjela moždani udar.

I dok je Cristiano Ronaldo čak dva puta bio pozitivan na koronavirus, iako je bio bez ikakvih simptoma, u slučaju njegove sestre bolest je bila puno teža.

Nekadašnja pjevačica, danas influencerica, koja većinu godine živi u Brazilu i koja je svoju popularnost stekla upravo slavnom bratu zbog čega je na Instagramu prati 1,2 milijuna ljudi, javila se svojim obožavateljima iz bolnice, otkrivši kako joj se situacija s koronavirusom zakomplicirala, što je rezultiralo težim oblikom upale pluća.

  • +2
Katia Aveiro Izvor: Profimedia / Autor: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Kako je otkrila u podužoj objavi, iako isprva nije željela ništa objaviti, iz poštovanja prema onima koji ju prate i brinu zbog nje, odlučila je sve podijeliti s javnosti.

'Zarazila sam se ovim vražjim virusom. Test je 17. srpnja pokazao da sam pozitivna i od tada sam bila u samoizolaciji kod kuće. Osjećala sam se dobro, imala tek male simptome i pridržavala sam se sviih uputa. Nažalost, prošlog petka stanje mi se pogoršalo. Primljena sam u bolnicu i tu se trenutno nalazim, radeći sve što je u mojoj moći da se čim prije oporavim. Hvala Bogu imam najbolji liječnički tim', napisala je Katia Aveiro i stavila fotografiju na kojoj se vidi da prima kisik, ali i lijekove intravenozno.

Inače, 43-godišnjakinja je sve do nedavno poprilično glasno negodovala zbog situacije koju je uzrokovao koronavirus, smatrajući da vlasti pretjeruju s odlukama i zabranama. No, sada je svoje mišljenje promijenila.