prepustila se

Zavodljivi ples: Tina Vukov odjenula se u kožu pa zanjihala bokovima uz žestoku grunge melodiju

16.01.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Riječka glazbenica nedavno je prekinula je četverogodišnju diskografsku stanku. Na scenu se odlučila vratiti obradom najvećeg hita barda hrvatske glazbe Drage Diklića 'Još samo večeras' kojeg je publika prihvatila s oduševljenjem. Izjavila je kako je odrasla na R&B-u, ali očito joj ni drugi glazbeni pravci nisu mrski

Godine su učinile svoje pa je tako Tina Vukov doživjela popriličnu transformaciju. Od samozatajne djevojke postala je prava vamp zavodnica. Svoje je pratitelje u zadnjoj objavi na Instagramu počastila rockerskim stajlingom i pokazala video kako se zabavlja uz zvuke seattleškkog grunge benda Alice In Chains i njihove 'Sea Of Sorrow'.

Nedavno je pozirala u sličnom izdanju i kraj fotografije opisala kako je to njezin stari imidž kad je imala 18 godina. Fanovi su joj ostavljali uglavnom pohvalne komentare. 'Da nije osmijeha mislili bi da si opasna cura', poručili su joj među ostalim.

'Moram priznati da bih se trebala više posvetiti stajlingu, njega uvijek ostavljam za zadnji tren. Za ovaj spot sam se ipak unaprijed pripremila jer sam htjela dočarati stil tog doba pa sam uživala u glamuroznim haljinama i retro rukavicama koje imam u ormaru, a nikad ih nemam priliku nositi. Stajling odabirem uglavnom sama i u konzultaciji s mamom, ona više pažnje polaže na detalje nego ja'', izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Tina Vukov Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL