svi su ga očekivali

Zašto je Justin Bieber odbio Usherov poziv za Super Bowl?

13.02.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Otkako je potvrđeno da će Usher nastupiti u poluvremenu Super Bowla, mnogi su nagađali o tome tko će mu se pridružiti na toj pozornici. Čast je pripala Aliciji Keys, no mnogi su se nadali da će uz Ushera na pozornicu stati njegov dugogodišnji prijatelj i suradnik Justin Bieber

Društvene mreže poludjele su vidjevši da je Justin Bieber stigao u Vegas točno u vrijeme za Super Bowl. Kako je Usher njegov bliski dugogodišnji prijatelj i suradnik te jedan od najzaslužnijih za njegov uspjeh još od mlađih dana, bilo je sasvim logično pretpostaviti da će se kanadski pjevač pridružiti Usheru na pozornici... Ali, to se nije dogodilo.

Justin je čitav Super Bowl pratio iz VIP lože na tribinama u društvu svoje lijepe supruge Hailey Bieber, a Usher je na pozornici ugostio pjevačicu Aliciju Keys. Istina je da su zapalili pozornicu jer se manje nije ni očekivalo od spektakla kakav obično i priređuje Super Bowl, no mnogi su ostali razočarani.

  • +10
Hailey Bieber i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvotna ideja je bila da Usher i Bieber zajedno nastupe u tom spektakularnom poluvremenu te je Usher dao sve od sebe da pokuša uvjeriti mlađeg kolegu, no nije uspio.

'Nema zle krvi između Ushera i Justina. Justin jednostavno nije bio za to - jednostavno nije to osjećao', otkrio je izvor za PageSix.

Kako ne osjećati taj gorak okus u ustima kada je Justin taman počeo vraćati popularnost svojih starih hitova kao što su 'Baby' i 'One Less Lonely Girl' te društvene mreže apsolutno luduju za tim pjesmama... Još kao dječak osvojio srca obožavateljica, a mnogi su zaboravili da je upravo Usher pomogao Bieberu da stekne svjetsku slavu sa samo 13 godina nakon što ga je otkrio glazbeni mogul Scooter Braun.

Zajedno su nastupili u pjesmi 'Somebody To Love' 2010. godine, a gledati ih kako isti hit pjevaju 14 godina nakon bio bi najveći hit Super Bowla.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju