ozbiljna veza

Zašto Brad Pitt još uvijek nije djeci predstavio novu djevojku Ines de Ramon?

30.06.2023 u 12:38

Bionic
Reading

Iako je ljubavna veza jednog od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu i njegove mlađahne djevojke postala poprilično ozbiljna, ona još uvijek nije upoznala njegovu djecu

Za ljubavnu romansu 59-godišnjeg glumca i 30-godišnje dizajnerice nakita doznalo se u studenom, no Brad Pitt duže se trudio sakriti novu vezu od znatiželjnika. Veza napreduje iz dana u dan, no šarmantni glumac vrlo je oprezan pri promišljanju koliko će dopustiti da Ines de Ramon uđe u svaku sferu njegove privatnosti.

Tako Brad i Ines još uvijek ne dijele zajednički dom, no sljedeći korak u vezi im je i putovanje Europom ovog ljeta, što će sigurno ojačati njihov odnos.

Ines de Ramon već je upoznala neke od glumčevih bliskih prijatelja, poput Cindy Crawford i Randea Gerbera, ali i Georgea Clooneya s kojim je Pitt blizak već desetljećima. Međutim, atraktivna Amerikanka još uvijek nije upoznala one najvažnije osobe u životu svog partnera - njegovu djecu.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh te blizanci Knox i Vivienne djeca su Angeline Jolie i Brada Pitta, a Pitt smatra da je šestorka proživjela veliki stres zbog njihove rastave. Upravo zbog toga želi pričekati da prođe još neko vrijeme, kako bi bio siguran da je veza s de Ramon ozbiljna toliko da postane i dijelom života njegove djece.

'Želio je biti siguran da će njihova veza trajati jer to nije nešto što on olako shvaća', rekao je jedan Pittov prijatelj kao objašnjenje zašto se Ines i djeca još nisu upoznali.

TKO VAM JE DRAŽI?

Nove fotografije holivudskih zavodnika oduševile su sve: Jeste li 'tim Clooney' ili 'tim Pitt'?

Pogledaj galeriju