napunile baterije

Zajednički vikend odmor poznatih Hrvatica

12.06.2017 u 15:11

Bionic
Reading

Uz akrobate na svili i točke s vatrom, nastupe Natali Dizdar i Joška Čaglja Joleta, otok poznat po gradu Marka Pola i popularnoj moreškoj, dobio je napokon i savršen resort za promociju svoje ljepote. Sve to nisu propustile ni brojna poznata lica, koja su vikend odmor na Korčuli iskoristili i za punjenje baterija od narednih poslovnih angažmana

Dugo iščekivano otvaranje luksuznog korčulanskog resorta Port 9 održalo se ovog vikenda s brojnim uglednicima i osobama iz javnog života. Akrobati na svili i atraktivne točke s vatrom samo je dio bogatog programa otvorenja kojeg nisu propustili ni manekenka i dekoraterka Anita Dujić, voditeljica Ecija Ivušić, glumica Mia Begović, ali i sam Duje Kaliterna, arhitekt zaslužan za unutarnje uređenje.

  • +64
Brojni poznati na otvaranju korčulanskog Port 9 Resorta Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Belamarić

U glazbenom dijelu nastupila je i Natali Dizdar, koja se za tu prigodu odlučila za crnu kombinaciju - iskidane traperice, sandale na visoku metalnu potpeticu te kožnu jaknu, da bi sve to promijenila uoči izlaska na pozornicu i odjenula srebrnu šljokičastu haljinicu.

Osim svojih već dobro poznatih pjesama 'Ne daj' i 'Stranac', Natali je otpjevala i neke svjetske uspješnice, a ovo je bila još jedna idealna prilika za još jednu najavu i promociju njezina novog albuma 'Iluzija', o kojem se posljednjih dana puno priča zbog, za nju, nespecifičnih obnaženih fotografija.

  • +13
Port 9 Resort Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo