SVE ZA NJEGA

Zajednički sin na prvom im je mjestu: Adele i njezin bivši suprug čine sve kako bi malenom olakšali situaciju nakon razvoda

14.05.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Prije otprilike godinu dana pjevačica Adele potvrdila je u medijima da se razvodi od supruga Simona Konecki s kojim dijeli sina Angela. Naglasila je da o svojim privatnim problemima neće dalje razglabati u javnosti, a njezini bliski prijatelji sada su za američke tabloide ispričali u kakvim su odnosima nekadašnji supružnici

'Oboje čine sve kako bi svom sinu Angelu olakšali i cijelu situaciju učinili što normalnijom i bezbolnijom. Angelo je njihov centar svijeta. Adele pogotovo uživa u majčinskoj ulozi i situacija ostanka kod kuće zbog koronavirusa nije joj teško pala. Pomaže malenom oko školskih obveza, kuha mu i uživaju zajedno u igri', rekao je jedan od upućenih neimenovanih izvora za magazin People.

Osim toga isti je izvor otkrio da nekadašnji supružnici koji su se prošle godine razveli nakon devet godina zajedništva žive u istoj ulici udaljeni svega nekoliko metara jedni od drugih. Sve to čine zbog svog sedmogodišnjeg nasljednika kojeg unatoč razvodu želje zajedno odgajati.

  • +7
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Retna/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Vezu su Adele i Simon započeli 2011. godine ali detalje iz privatnog života vješto su krili od znatiželjnih očiju javnosti. Da su u braku nikada nisu službeno potvrdili, no glasine su se pokazale točnima kada su uočeni s vjenčanim prstenjem nakon što su se u tajnosti vjenčali 2016. godine.

Sama Adele je to priznala godinu dana kasnije na 59. dodjeli glazbene nagrade Grammy kada je u govoru zahvale spomenula supruga.