pozirala je s pristupnicom

Zagrebački SDP obznanio: 'Alka Vuica naša je nova članica; svojom će energijom i znanjem pridonijeti našoj stranci'

28.04.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Kantautorica, jedan od najpoznatijih tekstopisaca na našim prostorima se učlanila u zagrebački ogranak stranke, a tu su informaciju podijelili i na službenom Facebook profilu

Zagrebački SDP pohvalio se novom članicom stranke. 'Alka Vuica naš je novi član! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu!'. Uz to su dodani hashtagovi #otkadtenema #sadteima #sdpzagreb.

Podsjetimo, autorica brojnih hitova. je 2009. godine odlučila ući u politiku i tada je planirala izaći na predsjedničke izbore, ali je odustala zbog, kako je tada tvrdila, 'krađe 835 glasova, ali i nemoralne ponude da otkupi neke glasove' (njezinu kandidaturu tada je podržala Zelena lista).

Alka Vuica je naša nova članica! 🤩 Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem...

Objavljuje SDP ZagrebSrijeda, 27. travnja 2022.

'Moja popularnost daje mi poziciju s koje želim i moram progovoriti. Nedopustivo je da ovaj narod živi u siromaštvu, kopa po kontejnerima. Devedesetih smo se borili za tisućljetni san. Ostvarili smo samostalnost, dobili državu, zastavu, grb ali izgubili smo zemlju. Naš san se izgubio onog trenutka kad je počela rasprodaja zemlje. Ni jednom političaru ni jednoj stranci ovu zemlju nitko nije ostavio u naslijeđe. Ne mogu gledati mladost koja želi otići. Nitko ovdje ne vidi svoju budućnost', izjavila je tada za Večernji list.

  • +3
Alka Vuica Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX