GOOD VIBRATIONS

Zagrebački metalci Flesh na turneji u Švedskoj

16.05.2017 u 15:57

Bionic
Reading

Klupski program zagrebačkog Vintage Industrial Bara, Good Vibrations po drugi će put krenuti put sjevera

U švedskim gradovima Norrköpingu, Växyöu i Örebrou predstavit će se zagrebački metalci Flesh, dok će za DJ pultom dominirati neizostavni Kneža.

Mini turneja po Švedskoj od 18. do 20. svibnja nastavak je višegodišnje suradnje između Good Vibrationsa i udruge Studiefrämjandet koja je rezultirala razmjenom preko 60 bendova između Hrvatske i Švedske.

Za one koji ne znaju, Flesh je zagrebački heavy metal koji od 2004. godine brani metalnu vjeru. Godina 2014. bila je značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Sredinom iste godine pobijedili su na band battleu gdje su nastupali uz Huntress i Battlecross te si osigurali nastup na kultnom festivalu - Metaldays 2015. Početkom 2015. godine objavljuju spot za pjesmu 'Vermin Terror' kojim su šokirali metal fanove.

Mediji o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da ih odlikuju brutalni riffovi i solaže, pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti te bubnjar koji razvaljuje bubanj. Prije odlaska u Švedsku Flesh su nastupili 13. svibnja na Valhalla Festivalu u Močvari. 

U sklopu mini turneje održat će se i dvije radionice o koncertnoj promociji i event managementu pod vodstvom Perice Štefana koji je s Branimirom Kopeckim pokrenuo Good Vibrations prije 5 godina.