huljićeva miljenica

Za nju more nije hladno: Domenica hrabro uskočila u kupaći kostim i otvorila sezonu kupanja

10.05.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Topli sunčani dani mnoge su privukli da se s kontinenta spuste na more i prepuste uživanju na obali Lijepe naše. Naša mlada pjevačica proteklih dana je punila baterije u pravom malom raju na zemlji, a u društvu prijateljice proteklog vikenda se odvažila i na prvo ovosezonsko kupanje

Domenica Žuvela guštala je protekle nedjelje na jednom od najljepših mjesta Jadranske obale. Napokon je dočekala prvo kupanje ove godine, a pale su i fotografije koje to dokazuju.

Još prije nekoliko dana pokazalivala je fotografije iz oblačnog Splita u dugim rukavima i hlačama, a sad pozira u kupaćem kostimu. Najmlađa uzdanica hitmejkera Tončija Huljića na Instagram storyju je pokazala kako je protekle nedjelje s prijateljicom otišla na plažu gdje su skupa prezalogajile i osvježile u moru.

Kako je otkrila ranije po ljeti ni jedan dan ne prođe da se ne uhvati ronjenja, plivanja i ispijanja koktela uz more, a sudeći prema fotografijama i snimkama, za nju je već ljeto počelo. Osim morskih radosti, pjevačica se posljednjih mjeseci okrenula lončarstvu. 'Mislim da smo u ovom ludom vremenu svi više manje otkrili neke nove hobije. S obzirom na to da već cijelu godinu nisam radila svoj posao, odlučila sam se posvetiti novim hobijima kako bi ispunila svoje vrijeme slatkim obavezama', izjavila je za Story.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL