UŽIVA NA MORU

Za nju ljeto još uvijek nije gotovo: Iva Jerković pokazala figuru koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

09.09.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Nekada je bila jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki, neko je vrijeme čak radila i živjela u Italiji, a posljednjih godina živi život daleko od fotoaparata. Ipak, povremeno na svom Instagram profilu ipak udovolji svojim obožavateljima i podijeli koju fotografiju na kojoj se vidi kako ljepota u njezinom slučaju nije prolazna

'Cijelo ljeto bez ijedne fotke, mamita nikako da dođe na red... malena se nauživala, sad može i mama opaliti koju fotku... bar za kraj ljeta... obožavam ova nova ljeta u troje, nema baš slika mame, ali ima najljepših trenutaka i osmijeha', napisala je bivša manekenka Iva Jerković, koja je nedavno proslavila 40. rođendan.

Za nju su godine doista tek broj na papiru, što je vidljivo iz svih fotografija koje objavljuje, a posebice na ovim posljednjima, nastalim ovih dana negdje na morskoj pučini. Snimke na Instagram Storyju otkrile su da Iva Jerković trenutno uživa ploveći brodom po Jadranu, a sada su trenutno kod Skradina, gdje je najviše uživala njezina kćerkica Rina, ponajviše kada je ugledala labudove.

Upravo na brodu nastala je i fotografija na kojoj Iva pozira u crnom bikiniju, a koji joj je pristajao kao saliven. Upravo te fotografije podsjetile su nas na neka prošla vremena kada je Iva Jerković s razlogom bila jedna od naših najljepših i najtraženijih manekenki.

Iako danas više nije u modnom svijetu, već se posvetila obiteljskom životu i odgoju kćerkice Rine, Iva bi se, da poželi, mogla vratiti na piste. 

  • +4
Iva Jerković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL