Još više sadržaja

Vruće proljeće na Pickboxu uz odlične nove serije

10.05.2019 u 12:18

Bionic
Reading

Pickbox je u ponedjeljak u café Gimnasyum predstavio novi sadržaj na Pickbox TV kanalu, a riječ je odličnim serijama koje s prikazivanjem kreću već ovaj tjedan

MARY UBIJA LJUDE (MARY KILLS PEOPLE) - drama

Od redatelja serije Dexter i The Americans

Dr. Mary Harris ubija ljude. Uz redovan posao liječnice u hitnoj službi, na crno radi kao anđeo smrti te izvodi ilegalna potpomognuta samoubojstva na smrtno bolesnim pacijentima. Mary zasad uspješno izbjegava zakon, no posao cvate, a njezin dvostruki život postaje sve kompliciraniji. Mary održava ravnotežu između svog redovnog posla i obitelji te pomaganja smrtno bolesnim pacijentima da umru pod vlastitim uvjetima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

RIVIJERA (RIVIERA) - drama, triler

Poznati glumci: Julia Stiles, Lena Olin, Anthony LaPaglia

Priča prati Constantine čiji muž milijarder pogine u eksploziji jahte nakon čega ona shvati da iza života u kojem je uživala stoji nasilje, laži, tajne i ubojstva i sada je primorana zaštiti sebe i obitelj.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

DIJAMATI (ICE) - krimi, drama

Serija redatelja Dana obuke i Pravednika

U glavnoj ulozi Cam Gigandet iz serije O.C.

Pratimo jednog dilera koji pokušava opstati i profitirati, a ponekad samo ostati živ, u kulturološki različitom i općenito vrlo opasnom trgovine dijamanata svijetu.

Izvor: Društvene mreže

CRNE UDOVICE (BLACK WIDOWS) - krimi, drama, misterija

Remake finske serije o tri najbolje prijateljice koje se nalaze u bezizlaznim brakovima iz kojih žele pobjeći, što im pođe za rukom nakon što im supruzi, inače kolege iz iste tvrtke, na zajedničkom odmoru poginu u eksploziji jahte. Sve što sada trebaju jest ostati jake, držati se priče i držati se skupa, barem dok policija pokušava shvatiti što se dogodilo…

Izvor: Društvene mreže

SPASI ME (SAVE ME) - drama, misterija

Od producenata serija Line of Duty (Na dužnosti)

Glavni glumac Lennie James ujedno i autor serije

Priča o neumornoj potrazi oca za kćeri koju je zadnji puta vidio prije mnogo godina. Tijekom te potrage otkrit će mnogo toga o sebi i onima koji su mu bliski.

Izvor: Društvene mreže

CARDINAL - krimi, drama, misterija

Glavni glumac Billy Cambell nominiran za Emmyja 2018 za najboljeg glumca

Ekranizacija krimi romana Gilesa Blunta

Detektiv Cardinal radi na slučaju serijskog ubojice, ali ga sustižu duhovi prošlosti koji bi mogli ugroziti istragu i okončati njegovu karijeru. Slučaj postaje sve nasilniji i izopačeniji, a sat za iduću žrtvu samo što nije otkucao.

Izvor: Društvene mreže

MECI (BULLETS) - krimi, drama, triler

Serija dobitnica MIP Drama Buyers' Coup de Coeur Award, 2018

Od producenata serija The Bridge, The Killing

Riječ je o inteligentnom miksu krimi serije, špijunskog trilera i političke drame. Glavna junakinja je tajna agentica na tajnom zadatku da se sprijatelji s jednom od najtraženijih teroristica, za koju se mislilo da je mrtva.

Izvor: Društvene mreže

RAJ ZA DAME (IL PARADISO DELLE SIGNORE) - romansa

Talijanska serija

Dvije godine nakon smrti Pietra Morija, njegov najbolji prijatelj Vittorio sanja o ponovnom otvaranju robne kuće koja je zatvorena od noći atentata. Za to mu treba zajam, pa se udruži s bogatom milanskom obitelji Guarnieri, ali oni imaju neke svoje tajne motive…

  • +18
Pickbox najava nove sezone Izvor: Pickbox / Autor: Promo