nagradnjače

Vodimo vas na koncert Gregory Portera na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku!

07.07.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Na najljepšu pozornicu Jadrana stiže američka jazz sezancija Gregory Porter, a nakon live koncerta za posebno vruću završnicu večeri pobrinut će se francuski producent, skladatelj i osnivač elektronske tango grupe Gotan Project - Philippe Cohen Solal sa svojim DJ setom

Pjevač i kantautor Gregory Porter prve glazbene korake započinje u lokalnim jazz klubovima gdje nastupa i upoznaje mnoge glazbenike, a među njima i cijenjenog producenta Kamau Kenyatta koji postaje Porterov mentor. Oduševljenost glazbenih suradnika Porterovim baršunastim glasom i vokalnim sposobnostima rezultira sudjelovanjem u mjuziklu 'It Ain't Nothing But the Blues' koji se igra i na pozornici Broadwaya. Pred Porterom se otvaraju sva glazbena vrata te su uslijedila snimanja albuma 'Water' i 'Be Good'.

Veliki uspjeh dolazi s objavom trećeg albuma 'Liquid Spirit' za koji dobiva i svoju prvu nagradu Grammy za najbolji jazz vokalni album. To je ujedno i najstreamaniji jazz album svih vremena s više od 20 milijuna preslušavanja. Za svoj posljednji album 'Take Me to the Alley' ove godine ponovo dobiva nagradu Grammy u istoj kategoriji. Svakom izvedbom Porter ruši prepreke i podjele, otvara publici dušu i vrata u svijet bezvremenskog jazza. Na Tvrđavi sv. Mihovila stopit će bogatu ostavštinu jazza i soula s modernim ritmovima i stihovima

Gregory Porter - Liquid Spirit

Nakon putovanja svijetom jazza, slijedi aftershow francuskog producenta i skladatelja, najpoznatijeg kao osnivača elektronske tango grupe Gotan Project – nastupa Philippe Cohen Solal koji će te rasplesati vrhunskim DJ setom Gotan Projecta obogaćenim plesnim, latino ritmovima!

SOLAL Psycho Girls & Psycow Boys

Collage je novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni koji za cilj ima organizaciju glazbenih evenata na specijalnim lokacijama. Koncept se zasniva na kombinaciji live koncerata i aftershow nastupa eminentnih svjetskih DJ-a. Stoga nipošto ne propusti jazz spektakl s aftershowom na Tvrđavi sv. Mihovila, 18.  srpnja od 22 sata!

Ulaznice se mogu kupiti u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u sustavu Eventima www.eventim.hr te preko sustava www.croatia-tickets.com. Cijena ulaznice iznosi 235 kn do 1. srpnja, a nakon 1. srpnja 265 kuna! Zato požuri s kupnjom karata!

Odgovorite točno na pitanja i osvojite (3x2) ulaznice za koncert Gregory Portera na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Dobitnici su Nikolina Perkov Marin, Nada Dunkić-Tica i Marina Matković.