KLASIČARKA

Vjerna svom stilu i kada su interijeri u pitanju: Kate Middleton pokazala djelić palače u kojem je dio posvetila svojoj djeci

12.11.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton sa suprugom, princem Williamom i troje dječice živi u Kensingtonskoj palači, točnije apartmanu A1 tog luksuznog i velebnog zdanja. Kada se uselila 2011. godine nakon vjenčanja, Kate je sve uredila po vlastitom guštu i s mnogo stila

Rijetke su prilike kada članovi britanske kraljevske obitelji otkrivaju detalje svog privatnog života. Fokus stavljaju na javne angažmane i službu narodu kroz humanitarne zaklade. Međutim nova vremena izazvana virusom i to su uspjela promijeniti.

Tako članovi kraljevstva posljednjih devet mjeseci sve svoje obveze izvršavaju virtualno, putem konferencijskih videopoziva. U jednom od takvih dobili smo priliku vidjeti raskošno uređen dom princa William i Kate Middleton. Vojvotkinja se javila pripadnicima britanske mornarice prilikom obilježavanja tjedna sjećanja na žrtve Drugog svjetskog rata.

Ceremonija je to koja se u Britaniji posebno svečano obilježava, ali ove godine sve je svedeno na minimum radi zaštite zdravlja.

Prilikom svog videopoziva, Kate Middleton smjestila se udobno u jednom od svojih dnevnih boravaka, koji po potrebi koristi kao radni prostor, zahvaljujući čemu smo dobili uvid u to kakav stil prevladava u njezinu domu. Baš kao i u njezinom stilu odijevanja, ni u uređenju interijera ne nedostaje joj elegancije.

Klasični dvorski namještaj na svakom je koraku, a lijepa vojvotkinja od Cambridgea odlučila je obogatiti prostoriju s nekoliko detalja koji čine razliku.

Porculanska vaza u plavo-bijelim nijansama potpuno je podignula prostoriju, a tu je i tegla s cvijećem u zemlji, koja prva upada u oko. No to nije jedino što je privuklo pažnju. U jednom od kadrova mogla se vidjeti i komoda iza Kate Middleton, prepuna obiteljskih fotografija, na kojima prevladavaju oni najmlađi - prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

U ostalim detaljima prevladavaju crveni uzorak i neutralne bež nijanse. Cijeli dom djeluje vrlo toplo i privlačno, a istovremeno vrlo sofisticirano i u skladu s titulama obitelji koja živi u njemu.