neutrašive umjetnice

Vitomira Lončar u novoj pustolovini, otkrila je tko je s njom krenuo u osvajanje Mount Everesta

04.10.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Kako je najavila prije nekoliko dana u svojoj objavi na Facebooku, znanstvenica, glumica i suosnivačica kazališta Mala scena krenula je put Tibeta. Vitomira Lončar sad se javila od tamo i pokazala tko joj pravi društvo i koja im je sljedeća destinacija

'Danas Suzana Nikolić i ja krećemo na Mt. Everest! Ok, 1. bazni kamp, ali za nas dvije, definitivno idemo na vrh svijeta! Jučer smo trenirale disanje na 5000 metara, a danas idemo i više! Uzbuđenju nema kraja! Tko preživi, pričat će', najavila je sretna Vitomira Lončar. Glumica Suzana Nikolić je također na svom Instagram profilu pokazala više fotografija iz Tibeta.

U komentarima ispod Vitomirine objave otkrila je da se 'tamo plače od ljepote'. 'Ma vi ste luđakinje i moji idoli', poručila im je Nataša Janjić Medančić, a glumica i vokalistica Jasna Bilušić im je dala simpatičnu opasku: 'Prvo Vlaji na Himalaji, a sad cure na vrh planinske skulpture'.

Inače, Suzana Nikolić posljednje dvije godine živi u Šangaju gdje predaje na najprestižnijoj glumačkoj akademiji u Kini. Ondje je kao stručnjakinja za glumačku tehniku Mihaila Čehova 2019. godine otišla na poziv dekana Shanghai Theatre Academy. Od kad je u Kini s Vitomirom Lončar putuje i u stalnom su kontaktu.

  • +3
Vitomira Lončar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album