IVA DUDUKOVIĆ

Više nije tajna: Nakon razvoda Petar Ćiritović ponovno ljubi i to bivšu suprugu poznatog estetskog kirurga

03.11.2021 u 17:45

Bionic
Reading

Njihovo poznanstvo seže još u srednju školu, no život ih je u međuvremenu odveo u zagrljaje drugih osoba. Ipak, nakon što su se oboje razveli, glumac Petar Ćiritović od Lucije Palić, a Iva Duduković od kirurga Mladena Dudukovića, sreću su pronašli jedno u drugome

Još od rujna gradskim se kuloarima proširila vijest kako je glumac, koji je poznat hrvatskoj javnosti po ulogama u serijama 'Obični ljudi', 'Ne daj se, Nina', 'Prava žena', 'Zora dubrovačka', 'Ruža vjetrova'..., Petar Ćiritović nakon razvoda ponovno sretan i zaljubljen. Da svoju ljubav više ne krije, potvrđeno je i za magazin Story, čijem je fotografu Ćiritović pozirao s novom djevojkom, vlasnicom agencije Eventastic, Ivom Duduković.

Mnogima je i njezino ime i pojava bilo itekako poznato, pa nije trebalo dugo da se poveže da je Iva nedavno isto tako okončala svoj brak i to s liječnikom, zagrebačkim estetskim kirurgom Mladenom Dudukovićem, s kojom ima dvojicu sinova - sedmogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Brunu.

Iva Duduković i Petar Ćiritović znaju se još iz srednjoškolskih klupa, no život je odlučio ispisati neke druge priče, pa su oboje završili u brakovima s drugim osobama. Inače, glumac je potkraj svibnja ove godine isto tako za Story potvrdio da se razvodi od Lucije Palić, s kojom i on ima dvojicu sinova.

Za novi par sudbonosni je bio slučajan susret, nakon kojeg više nisu mogli kriti ljubav.

Petar Ćiritović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL