SREĆA NAJVEĆA

Video s odmora otkrio sretnu vijest: Tamara i Luka Šulić čekaju četvrto dijete!

30.04.2023 u 18:31

Bionic
Reading

Da će kroz koji mjesec ponovno krenuti sve ispočetka, do danas su znali samo njihovi bližnji, a sada je nekadašnji član 2Cellosa sretnu vijest podijelio sa cijelim svijetom i to putem društvenih mreža

Zajedno sa svoje troje klinaca - Valom, Hanom i Leom - Tamara i Luka Šulić odlučili su otputovati na egzotičnu destinaciju, kako bi proveli vrijeme uživajući u kupanju i igri, jer uskoro će u njihov obiteljski dom stići još jedna beba.

Sretnu vijest otkrio je ponosni otac, nekadašnji član 2Cellosa i proslavljeni violončelist Luka Šulić, koji je na svom Instagram profilu objavio video s odmora, no 'slatku tajnu' ostavio je za sam kraj.

Tako prvo možemo vidjeti djecu i Tamaru kako plove brodom i promatraju dupine u igri, potom kako svi trče po pješčanoj plaži i igraju se, a potom Tamara pozira iz profila pokazujući zaobljeni trbuščić koji Luka nježno i ponosno dodiruje. Nakon toga vidimo Tamaru Šulić kako u večernjem izlasku pozira u haljini, stavivši ruke u obliku srca na trbuh.

Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Uz video Luka je jasno napisao: 'Ponovno rastemo...'

Podsjetimo, Luka Šulić i Slovenka Tamara Zagoranski u prosincu 2017. godine postali su prvi puta roditelji, kada je na svijet stigao njihov sinčić Val, dvije godine kasnije, u lipnju 2019. rodila se i malena Hana, dok je najmlađi Leo stigao u ožujku 2021. godine.