bez ustručavanja

Video s Meghan Markle postao je pravi hit: Kada vojvotkinja od Sussexa odluči stati u prvi red ništa je ne može spriječiti

26.05.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Društvenim mrežama kruži snimka s nedavno održane polo utakmice u Santa Barbari, a u glavnoj ulozi našla se Meghan Markle i to u prilično nezgodnoj poziciji

Dolazak Meghan Markle i princa Harryja proteklog vikenda na utakmicu pola u Santa Barbari izazvao je popriličnu pažnju. Prvo su svi komentirali njihovo javno iskazivanje nježnosti, a nakon toga u fokusu se našao Meghanin stajling koji su mnogi usporedili s legendarnom haljinom koju je nosila Julia Roberts u filmu 'Zgodna žena'. No, sada pažnju plijeni video koji prikazuje Meghan kako se bez ustručavanja pokušava progurat u prvi red.

Meghan nikada nije patila od bespogovornog poštivanja društvenih normi i protokola, a upravo joj je to bila i jedna od najtežih promjena za vrijeme života na Kraljevskom dvoru. Otkako su napustili Veliku Britaniju i odrekli se svojih titula, Meghan i Harry uživaju znatno ležernijem načinu života. Dokazuje to i nedavno održana polo utakmica u Santa Barbari na kojoj su bez ustezanja razmjenjivali nježnosti.

Dok je Harry igrao utakmicu, Meghan se družila sa svojom prijateljicom Abigail Spencer, a onda je otišla čestitati pobjedničkom timu. Svom suprugu je na pobjedi čestitala nizom poljubaca, koje se nije ustručavala udijeliti. Nakon toga došao je red na dodjelu trofeja.

NA POLO UTAKMICI

Zaljubljena Meghan Markle nije se ustručavala pred svima princa Harryja nagraditi poljupcima

Pogledaj galeriju

Pobjedu je odnijela ekipa princa Harryja, a dečkima se na bini pridružila i Meghan Markle. Ta snimka vrlo brzo je postala viralna, a mnogi se ne mogu nagledati, ali i načuditi, Meghaninoj odlučnosti i ne obaziranju na sve oko sebe.

Snima pokazuje Meghan koja se pokušava progurati u prvi red, no čini se kako to dečkima na pozornici to nije baš po volji. Nasmiješena vojvotkinja od Sussexa čak u jednom trenutku bezuspješno pokušava i uzeti kutiju s poklonom za pobjednike. Na kraju ipak nekako završava u prvom redu, no cijela situacije je poprilično komična i pomalo neugodna.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia