JOHNNY I BABY

[VIDEO] Procurila probna snimka za 'Prljavi ples': Kemija između Patricka Swayzea i Jennifer Grey vladala je od samog početka

17.06.2021 u 06:45

Bionic
Reading

Vjerojatno ne postoji obožavateljica romantičnih filmova koja barem jednom nije pogledala priču o nenadanoj ljubavi između plesača Johnnyja Castlea i tinejdžerice Frances Baby Houseman, a koje su utjelovili Patrick Swayze i Jennifer Grey. No mnogi nisu vidjeli probnu snimku u kojoj se između njih dvoje osjeća kemija dok uvježbavaju senzualne pokrete kojima su osvojili publiku u filmskom klasiku iz 1987. godine

Videozapis je snimljen tijekom razvojne faze klasika iz 1987. godine vjerojatno kako bi se procijenila kemija između Grey i Swayzea na ekranu. Lionsgate, distributer filma, prošle godine podijelio je taj video na YouTubeu, a u njemu se može vidjeti kako Swayze i Grey vježbaju slavno dizanje u zrak te kako glumac upućuje svoju partnericu da postavi prsa tako da joj u tom položaju ne bi ozlijedio rebra.

'Bole me rebra', rekla mu je Grey i nasmijala ostatak ekipe. Glas koji pripovijeda o slavnom paru iz filma govori da 'nisu mogli odabrati boljih dvoje ljudi da ispričaju priču' o 'Prljavom plesu' i kemiji između njih.

Izvor: Društvene mreže

Inače, Jennifer Grey i Patrick Swayze i nisu se baš podnosili. Prije tog filma radili su skupa na filmu 'Crvena zora' (Red Dawn) te su se često prepirali i gledali ispod oka, zbog čega je Jennifer skoro odbila ulogu Baby. Naposljetku ju je Patrick uvjerio da bi to bila velika pogreška. I na početku snimanja 'Prljavog plesa' bilo je trzavica. Scena u kojoj se Johnny ljuti na Baby dok uvježbavaju koreografiju jako je uvjerljiva jer je Patrick stvarno bio ljut na Jennifer zato što se nije mogla prestati smijati.

Podsjetimo, Swayze je preminuo od raka gušterače 2009. u 57. godini. U svojim memoarima, posthumno objavljenima u godini njegove smrti, pisao je o audiciji koju su on i Grey prošli za 'Prljavi ples'. 'Na drugoj audiciji Jennifer Grey i ja plesali smo za autoricu Eleanor Bergstein, koreografa Kennyja Ortegu i Emilea Ardolina. Podigao sam Grey, koja je lijepo pozirala, i polako sam je spustio na zemlju, a pogled nam je bio uperen jedno u drugo. Bio je to lijep i vrlo seksi trenutak. Soba je bila apsolutno tiha, svi su samo buljili u nas', opisao je scenu Swayze.