ASHLEY GRAHAM

Video najpoznatije plus size ljepotice na svijetu pogledalo je više od 2 milijuna ljudi, a sada znamo i zašto

19.06.2020 u 18:13

Bionic
Reading

Plus size manekenka Ashley Graham doživjela je nezgodu nakon što je pojela kolač koji je spremila njezina majka. Budući da nije znala da je kolač, prije negoli ga je zagrizla, odstajao u zamrzivaču, Ashley Graham ostala je bez prednjeg zuba

Nakon ovog što joj se dogodilo, Ashley Graham će vjerojatno do daljnjeg izbjegavati kolače, barem one koje sprema njezina majka Linda Graham. Naime, na svom Instagram profilu, gdje je prati 11 milijuna ljudi, plus size ljepotica otkrila je da je doživjela malu nezgodu dok je jela kolače koje je spremila upravo njezina majka.

'Pozdrav Lindi Graham koja priprema najbolje kolače od zobenih pahuljica i stavi ih u zamrzivač, tako da njezin kći slomi zub', govori Ashley Graham u videu dok rukom prekriva usta.

To radi sve do jednog trenutka, kada ruku miče, zumira s mobitelom i jasno pokazuje kako je ostala bez prednjeg zuba. Točnije, ostala je bez navlake koju je imala, pa u prvi plan upada izbrušeni trajni zub plus size manekenke koji je ostao bez svoje 'zaštite'.

Naravno da je njezine obožavatelje oduševilo što je još jednom, bez zadrške, s njima podijelila i trenutke iz svoje noćne more, a video je u samo 16 sati pregledan više od 2 milijuna puta.