BAŠ KAO NEKAD

Video koji oduzima dah: Halle Berry zavodi u čipkastom bikiniju koji više otkriva nego skriva

17.08.2020 u 18:02

Bionic
Reading

U posljednjih nekoliko dana Halle Berry nam je itekako dala do znanja da je ona sve samo ne obična 54-godišnjakinja te da su za nju godine samo broj

Najnoviji video holivudske glumice Halle Berry u kojem po pješčanoj plaži paradira u kupaćem kostimu nalik na seksi čipkasto donje rublje u kratkom je roku pregledalo preko dva milijuna korisnika popularne društvene mreže Instagram.

'Sezona Lavova u punom je sjaju', napisala je horoskopska Lavica te dobila brojne komplimente od fanova i kolega. Zgodna glumica naprosto je oduševila svojom pojavom u ovako golišavom izdanju koje više otkriva nego skriva, a pritom se ponosno pohvalila svojom nestvarno dobrom figurom.

Ova 54-godišnjakinja formu održava redovitim treninzima s osobnim trenerom koji brine o njezinu zdravlju i izgledu. Predanost, upornost i trud zaslužni su za njezin današnji izgled kojim može posramiti i puno mlađe kolegice.

'Moja je prehrana usmjerena na upravljanje mojim dijabetesom pa pokušavam jesti četiri mala obroka dnevno. Volim se osjećati jakom i zdravom’, rekla je jednom prilikom.