ZAJEDNIČKO DRUŽENJE

Veza je ozbiljna: Jelena Veljača svog je novog odabranika već upoznala s kćerkicom Lenom

10.10.2020 u 14:55

Bionic
Reading

Na predstavljanju svoje nove slikovnice pod imenom 'Prizceza Čučkolina' Jelena Veljača je u subotu okupila velik broj poznatih prijateljica koje su stigle u pratnji mališana. Potporu joj je iskazao i novi partner Vito Turšić koji je očito već upoznao i malenu Lenu

Da je veza glumice, producentice, scenaristice i aktivistice Jelene Veljače s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović, Vitom Turšićem itekako ozbiljna, dalo se naslutiti iz subotnjeg druženja u Zagrebu.

Svega nekoliko sati nakon što su se zajedno pojavili na predstavljanju glazbene slikovnice u HNK, Vito i Jelena zajedno su i to u društvu njezine kćerkice Lene koju dijeli s bivšim suprugom Draženom Čučekom, stigli na njezinu promociju slikovnice za djecu.

Ambiciozna Veljača predstavila je ovim putem svoju slikovnicu koja nosi naziv ‘Princeza Čučkolina’, a na pozornici pred desetkom mališana čitala je dijelove priče za djecu. U udobnoj sofi pridružila joj se poput princeze dotjerana kćerkica Lena koja nije skrivala uzbuđenje.

Pozivu na ovaj bajkovit događaj za najmlađe rado su se odazvale brojne poznate meme i njihova dječica. Stigla je poduzetnica i bivša manekenka Iva Radić u društvu kćeri Tesse, a bila je tu i Kristina Bradač s malenom Vivien.

Jelenin novi partner nije se gurao u prve redove, ali je jasno iz udaljenosti, svojom prisutnosti dao do znanja da je prava potpora.

Podsjetimo, za vezu poznate plavuše i stasitog Vite doznalo se prije nekoliko tjedana.

Vito Turšić bio je član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a od kraja 2019. godine radi u tvrtki IDM MUSIC, u kojoj je direktor Tomo Johannes In Der Muhlen, nakon što je obnašao dužnost savjetnika Kolinde Grabar Kitarović. Prije toga bio je predstojnik Ureda predsjednika Ive Josipovića.

  • +9
Jelena Veljača predstavila svoju slikovnicu za djecu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL