SIMON IZ DURAN DURAN

Veselje u obitelji: Slavni glazbenik postao prvi puta djed

07.06.2018 u 17:08

Bionic
Reading

Simon Le Bon, frontmen legendarnih Duran Duran, britanskog benda koji je krajem kolovoza prošle godine održao spektakularni koncert na Šalati, objavio je sretnu vijest da je prvi put postao djed

Simon Le Bon koji sa suprugom Yasmin ima tri kćeri, vijest o rođenju unuka podijelio je na svojem Twitter profilu.

Simonova kćer Saffron (26) i njezin partner Benjamin Compston postali su roditelji malenog dječaka.

'Saffi je jučer rodila jučer prekrasnog dječaka. Divaaaan je! Čestitamo Benjiju i Saffi!', objavio je ponosni djed na svojem Twitter profilu.

Le Bon i njegova supruga Yasmin osim Saffron, imaju još dvije kćeri: Amber (28) i Tallulah (23).

Inače, Duran Duran su zasigurno jedno od najvećih pop imena svih vremena, a utjecali su na generacije glazbenika.

Bend koji je svoj pohod na svjetske top ljestvice krenuo iz Birminghama s debijem 'Duran Duran' objavljenim davne 1981. godine danas je prava glazbena institucija zaslužna za velike pop hitove među kojima su zasigurno najpoznatiji 'Wild Boys', 'Rio', 'Hungry Like A Wolf', 'Ordinary World', 'Notorious' ili 'The Reflex', s više od 100 milijuna prodanih albuma i brojnim nagradama.

Zanimljivo je kako su mnogi glazbenici obradili njihove pjesme te dali svoje viđenje glazbe ovog proslavljenog benda poput Korna, Deftonesa, Franz Ferdinanda, Courtney Love i Hole...

  • +27
Duran Duran na prepunoj Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Prošle su godine 29. kolovoza nastupili na Šalati u sklopu turneje 'Paper Gods' nakon 16 godina, a set lista se najviše naslanjala na bezvremenske klasike poput 'Wild Boys', 'A View To A Kill', 'Come Undone', 'Is There Something I Should Know?', 'Notorious', 'Ordinary World', 'Hungy Like The Wolf', 'Girls On Film', 'Save A Prayer', '(Reach Up For The) Sunrise' i megahit 'Rio'.