trajat će osam tjedana

Vesele se zajedničkoj suradnji: Snoop Dogg i Kelly Clarkson bit će domaćini američke verzije Eurosonga

14.02.2022 u 15:25

Bionic
Reading

Reper i pjevačica bit će domaćini predstojeće NBC-jeve glazbenog showa American Song Contest, objavila je mreža u nedjelju. U natjecanju u pjevanju uživo nastupit će umjetnici iz svih 50 država

Zasnovan na europskom natjecanju koje godišnje prati 200 milijuna gledatelja - serijal će premijerno biti prikazan 21. ožujka, a trajat će osam tjedana te je veliko finale 9. svibnja.

'Čast mi je što ću biti domaćin 'American Song Contesta' zajedno sa svojom 'mlađom sestrom' Kelly Clarkson, zvanom Miss Teksasa', izjavio je Snoop Dogg. Clarkson je pak rekla: 'Bila sam obožavateljica, volim koncept Eurosonga i oduševljena sam što ću glazbeni fenomen donijeti u Ameriku. Tako sam uzbuđena što ću raditi sa Snoopom i jedva čekam da vidim svaku državu i teritorij koju predstavljaju umjetnici dok pjevaju svoje pjesme.'

Snoop Dogg je ranije bio mentor na NBC-jevom showu 'The Voice' u 20. sezoni. Clarkson, koja trenutno snima treću sezonu svog talk showa 'The Kelly Clarkson Show' pojavila se na istom natjecanju u 20. sezoni.

Podsjetimo, ovogodišnji Eurosong održat će se u Torinu, nakon što je talijanski rock bend Måneskin pobijedio 2021. sa svojom pjesmom 'Zitti E Buoni'. Njihovu pobjedu gledalo je 7,8 milijuna televizijske publike na BBC One u Velikoj Britaniji, što ga čini najgledanijim finalom od 2014. godine.

  • +2
Kelly Clarkson Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER