SKLADAN BRAK

Veliko slavlje u obitelji rukometne zvijezde: Blaženko i Nikolina Lacković proživljavaju najsretnije dane

11.06.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Bračni par Lacković slovi kao jedan od najskladnijih brakova na hrvatskoj javnoj sceni, a Nikolina i Blaženko dokazali su to proslavivši veliku 11. godišnjicu odlaska pred oltar

Naš proslavljeni rukometaš Blaženko Lacković ovih dana ima puno razloga za slavlje, a najvažniji je sigurno 11. godišnjica braka s njegovom voljenom suprugom Nikolinom Lacković.

Lipanj je u obitelji Lacković uvijek poseban dio godine, jer osim što lijepa Nikolina slavi rođendan, to je mjesec kada se svom današnjem suprugu zaklela na vječnu ljubav.

Putem Instagrama zgodna Zagrepčanka posvetila je našem sportašu post u kojem je romantično obilježila ovu važnu godišnjicu.

Moji♥️#nastrojeiLUKA♥️#zagreb#kroatien

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

'Volim te, zauvijek zajedno', poručila je Nikolina ispod fotografije na kojoj supružnici razmjenjuju poljubac okruženi prirodom.

♥️♥️ #happyvalentinesday #valentinstag#valentinovo

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Veliko svadbeno slavlje tada 24-godišnja diplomirana ekonomistica i 27-godišnji Blaženko organizirali su 2007. godine u Zagrebu. Sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi Majke Marije u zagrebačkoj Trnovčici, a potom su s uzvanicima slavili svoju ljubav u hotelu Westin.

  • +4
Obitelj Lacković se prošetala špicom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić