kakva čast

Veliki dan za Marina i Kristinu Čilić: Krstili sina Vitu kojem su za kuma odabrali Luku Modrića

13.07.2022 u 19:00

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač i njegova voljena supruga su u rujnu prošle godine dobili drugo dijete. Marin Čilić sa svijetom je podijelio radosnu vijest da je njihov sin danas primio svoj prvi sakrament Crkve - krštenje. Krstili su ga u Zadru, a kum mu je najbolji hrvatski nogometaš

'Vitovo krštenje. Prekrasan dan proveden s obitelji i prijateljima. Hvala vlč. Bojanu & Crkvi Srca Isusova u Zadru što su nas primili za ovaj poseban dan. I veliko hvala mom partneru u dublu i Vitovom kumu', napisao Marin Čilić pored nekoliko fotografija.

Na jednoj od njih pozira sa sinovima i suprugom Kristinom, na drugoj s njima, velečasnim te Lukom i Vanjom Modrić, a treća pokazuje trenutak samog krštenja dječaka kojeg nogometaš drži u naručju. Objava je ubrzo skupila mnoštvo lajkova i komentara oduševljenih obožavatelja koji su dječaku poželjeli ljubav, sreću i blagoslov.

Podsjetimo, osim Vita, Marin i Kristina zajedno imaju i sina Balda kojega su dobili u veljači 2020. godine. Sportaš i diplomirana psihologinja i politologinja su se upoznali 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su stali su pred oltar.

  • +3
Marin Čilić, ATP Queen's Club, 2022. Izvor: EPA / Autor: TOLGA AKMEN

Inače, Marin Čilić je početkom srpnja prošle godine sa svojom Zakladom organizirao humanitarni spektakl nazvan Gem Set Hrvatska, a on i Modrić su nakon cjelodnevnoe teniske borbe pobijedili Ivana Dodiga i Ivana Perišića sa 15-12.