POROD JE KRENUO

Velika Britanija je na nogama: Kate Middleton u trudovima stigla u bolnicu

23.04.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Obožavatelji kraljevske obitelji s nestrpljenjem su dočekali jutrošnju vijest kako je vojvotkinja od Cambridgea primljena u bolnicu. Ljudi pristižu pred londonsku bolnicu St. Mary, a sve kako bi među prvima primili vijest da se rodila još jedna kraljevska beba. Kate Middleton jutros je hospitalizirana, nakon što je kod kuće dobila trudove

I službeno odbrojavanje do dolaska novog člana britanske kraljevske obitelji može početi. Kate Middleton primljena je u bolnicu, s njom je došao njezin suprug, princ William, a službenim priopćenjem oglasila se i palača.

'Njezino visočanstvo, vojvotkinja od Cambridgea, primljena je u bolnicu St. Mary u Paddingtonu u Londonu rano jutros, nakon što je dobila trudove. Vojvotkinja je iz Kensingtonske palače u bolničko krilo Lindo stigla automobilom s vojvodom od Cambridgea', stoji u izjavi.

U istoj bolnici Kate Middleton već je rodila princa Georgea i princezu Charlotte, a nova beba, čiji se spol i ime još uvijek ne znaju, bit će peta u nasljedstvu za tron, nakon princa Charlesa, Williama, Georgea i princeze Charlotte.

  • +42
Kate Middleton i princ William

Koliko će stanovnici Velike Britanije čekati predstavljanje još jedne kraljevske bebe, nije poznato. No ako se vodimo činjenicom da je u svibnju 2015. godine, samo dva i pol sata nakon što je primljena u bolnicu, Kate rodila malenu Charlotte, a samo deset sati poslije poroda predstavila princezu svijetu, niti ovaj porod ne bi trebao trajati predugo.