REZULTATE NE GLEDA

Vedran Ćorluka progovorio o svojoj novoj velikoj ljubavi

11.10.2023 u 10:27

Bionic
Reading

U novoj epizodi 'Vikend Vatrenih', koja se prikazuje na MAXSport televiziji, voditeljica Valentina Miletić ugostila je pomoćnog trenera hrvatske nogometne reprezentacije Vedrana Ćorluku, koji je otkrio i neke zanimljivosti iz privatnog života

Vedran Ćorluka, jedan od pomoćnika izbornika Zlatka Dalića, u emisiji 'Vikend Vatrenih' za MAXSport televiziju prisjetio se igračkih dana, ali i otkrio svoju veliku ljubav prema jednom sportu nakon završetka nogometne igračke karijere.

Gostujući u novoj epizodi emisije 'Vikend vatrenih', Ćorluka je odgovarao na razna pitanja, a na konstataciju voditeljice Valentine Miletić, kako se većina sportaša nakon karijere opušta u 'light varijantama sporta' poput golfa, Vedran Ćorluka iskreno je objasnio zašto je on odabrao biciklizam.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/tportal

'Ajmo reći da sam zavolio biciklizam zbog svih tih ozljeda koje sam imao, a i pandemija me pogurala malo više. Eto, kupio sam bicikl i sada idem čak i na amaterska natjecanja. Stvarno je lijepo jer imaš neki mir za sebe, razbistriš glavu jer odeš na 4, 5 sati, pogotovo kad ideš u Dolomite, ali nije lako... Sljeme je još super jer nije toliko teško. Uglavnom, to mi je velika ljubav i ide mi jako dobro. Rezultate ne gledam, ali dođem do cilja', rekao je kroz smijeh Vedran Ćorluka.

Osim toga, bivši nogometaš i jedan od Dalićevih pomoćnika osvrnuo se i na iduće susrete Hrvatske nogometne reprezentacije.

  • +2
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Milcetic/PIXSELL