najpopularnija plavuša

Vatrena i zavodljiva: Mlada zvijezda Hollywooda u seksi izdanju uz kultne rokere izazvala euforiju

07.09.2023 u 20:07

Bionic
Reading

Povodom najave izlaska 31. studijskog albuma 'Hackney Diamonds' The Rolling Stones su u srijedu 'izbacili' videospot za pjesmu 'Angry', a glavna zvijezda u njemu je američka glumica Sydney Sweeney koja se vozi Sunset Boulevardom na haubi crvenog automobila dok se njezini prepoznatljivi plavi uvojci njišu na vjetru

Kad je ranije ovog ljeta zvijezda serija 'Euforija' i 'Bijeli lotos' uočena kako snima glazbeni spot, mnogi su nagađali kako se možda odlučila okušati u glazbi. Budući da scenarističko-glumački štrajk ni do danas nije prestao, oni koji su vidjeli ekipu kako Sydney Sweeney snima u koži, u vintage mercedesovom oldtimer kabrioletu, zaključili su da nije riječ o novim scenama 'Euforije'. Sve se rasvijetlilo ove srijede kad je spot predstavljen.

Glumica je svoje uobičajenih uskih haljina i Miu Miu kompleta i minicama, uskočila u nešto prikladnije, rokerskije što paše uz Rolling Stonese. Koža je bila u fokusu njezinog outfita, a glumica je nosila Versaceov korzet s patentnim zatvaračem i 'nogavice' sa zakovicama i lancimaspojenim kožnim zvijezdama. Svirala je zračnu gitaru kroz cijeli video. Često je nazivaju modnom ikonom, a godinama surađuje s hollywoodskom stilisticom Molly Dickson koja joj je izabrala outfit za spot.

  • +3
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sweeney je na londonskoj press konferenciji povodom objave video-spota 'Angry' rekla da je bila šokirana kada je dobila ponudu da se pojavi u spotu. 'Odmah sam nazvala obitelj', otkrila je Sweeney na 'To je najveća stvar ikad. Nisam imala pojma da će to biti prvi singl s albuma. Svidjela mi se pjesma, brzo sam je zapamtila, rekla je.

Izvor: Društvene mreže

Inače, ona nije jedino veliko ime koje se pojavljuje. Lady Gaga pridružit će se rockerima na pjesmi "Sweet Sound Of Heaven', koja će biti predstavljena 20. listopada.

Sydney Sweeney

Istaknula ženstvenu figuru: Mlada glumica u ovoj haljini nikog nije ostavila ravnodušnim

Pogledaj galeriju