svi joj čestitaju

Vanna sa svijetom podijelila važnu vijest: 'Presretna sam'

22.04.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Jedna od najprepoznatljivijih glazbenih ikona u regiji, koju su gledatelji donedavno gledali u ulozi mentorice u showu 'The Voice', proteklog vikenda privukla je pažnju na Zagrebačkom festivalu, ali i novostima u svom životu

Ivana Vrdoljak Vanna oduševljavala je svevremenskim hitovima publiku tijekom godina, a zbog vokalne svestranosti i svoje glazbe više puta je bila nagrađivana. Sada je primila još jedno priznanje, i to u susjedstvu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Njezina nova pjesma 'Razlog (iz inata)' na Beogradskom proleću osvojila je drugu nagradu publike. 'Hvala vam od srca na reakcijama, pljesku nakon prvog refrena (koji nama izvođačima toliko toga govori)', poručila je pjevačica, a nisu izostale ni čestitke brojnih fanova.

'Apsolutno zasluženo. Pjesma koja miluje dušu', 'Mislim da im nije došao bolji pjevač tog žanra nikada!', 'Predivna pjesma, a o interpretaciji je suvišno govoriti. Naklon do poda', tepaju joj.

Za tu prigodu Vanna je zabljesnula u šljokičastoj mini haljini te istaknula vitke noge i zlatne sandale povišenih potplata. Cijelo izdanje dopunila je s nekoliko lijepih i decentnih komada nakita. I za svoj elegantni stajling, koji je isfurala na Zagrebačkom festivalu, dobila je brojne pohvale.

  • +2
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, nakon velikog nastupa u Areni sprema se za koncert u Tvornici kulture 5. listopada. Odatle će započeti svoju koncertnu turneju.